Kalispera! Konsert med gresk folkemusikk

Leo Leonhardsen kommer til Sørum under Sørumfestivalen! Velkommen til en konsert med gresk folkemusikk, sanger og musikk av Mikis Theodorakis, Kabanelis og mange andre på gresk, svensk og norsk. Med bouzouki, sang, gitar, asymmetriske rytmer og fengende, sprø toner fra Middelhavet. Og det er lov å danse!

Dette blir en festkveld i Nansenbygget på Blaker Skanse!

Dato: Søndag, 26. januar kl 19.00
Inngang kr 200. Salg av gresk suppe med brød kr 50
Billetter kan forhåndskjøpes via ticketco, kan også kjøpes ved inngangen.
Klikk her for å kjøpe billetter.

Om musikerne:
Evangelos Vlavianos: Bouzouki, solist og akkompagnatør med små og store orkestre i Europa. Maria Stellas: Sang og rytme i en rekke små og store orkestre. Leo Leonhardsen: Gitarist og sanger med lang fartstid på nordiske veger.