Friluftsdag ved Fløterbrakka

Bingen Lenseminneforening (BLF) inviterer til Friluftsdag ved Fløterbrakka, Vestby, Sørumsand. Søndag 26. januar 2020 kl ca 13-15. Dette blir et enkelt arrangement, men bål/grillmuligheter, salg av varmt drikke og litt attåt og innomhus fyr på ovnen, blir det. Ta gjerne med eget til grilling. Er det snø, så ta med utstyr til aking og utegøy. Uansett, lurt å ha med noe enkelt å sitte på også.

Det er alltid muligheter for info om tømmerfløting, livet som tømmerfløter, samt BLFs aktiviteter og planer. Så, velkommen til «ælva» en vinterdag. Blir det fryktelig kaldt eller ufyselig vær, tar vi forbehold for arrangementet. Ingen inngangspenger, men kanskje en enkel utlodning, så ta med penger, evt. VIPPS.

Parkering ved gul låve helt innerst i Vestbyvegen. Gangvei ned til Fløterbrakka.

Tidspunkt: kl 13:00-15:00, søndag 26. januar 2020
Sted: Vestby Fløterbrakka, Vestbyvn 71, Sørumsand
Arrangør: Bingen Lenseminneforening
Gratis arrangement