Regnbuekoret 2020

Regnbuekoret er hver vinter Sørums absolutt «vakreste eventyr”, og i år er det ikke noe unntak. Koret består av over 260 barn og blir ledet av Øyvind Fossgård. Lillestrøm kulturskole og Den kulturelle skolesekken er stolte av å i år igjen kunne invitere til stor familiekonsert i Bingsfosshallen.

Klikk her for å kjøpe billetter!

Tidspunkt: 1. februar kl 12:00
Sted: Bingsfosshallen, Sørumsand

Denne gangen skal Regnbuekoret dykke ned i Astrid Lindgrens univers – med Emil, Pippi, Karlsson, Madikken, Ronja med flere. Med god hjelp av et stødig orkester og en dyktig konferansier – Mary Gussiås Johnsbråthen, skal vi i løpet av konserten presentere kjente sanger fra tv-seriene pluss få høre mer om den folkekjære, svenske forfatteren. Som vanlig vil hver enkelt barnehage få utdelt en sang som de skal fremføre alene. Til slutt skal alle barnehagene møtes på scenen og lage skikkelig regnbuefest med noen sanger med trøkk i!

Årets leder for Regnbuekoret er Øyvind Fosgaard. Øyvind jobber profesjonelt som musiker, og foruten å jobbe i Lyriaka og Mikkel og Reverockerne, driver han med et kobbel av andre musikalske prosjekter.

Regnbuekoret er et samarbeidprosjekt mellom Lillestrøm kulturskole, Sørumfestivalen og barnehagene.