Ravi og 7. klassingene

Torsdag 30. januar 2020 kommer Ravi tilbake til Bingsfosshallen i Sørum! Tradisjonen med at 7. trinnselevene opptrer med en kjent artist er et svært populært prosjekt som både publikum, elever og artister setter stor pris på.

Sted: Bingsfosshallen, Sørumsand
Tidspunkt: kl 19:00, torsdag 30. januar

Priser: kr 275 for vokse og kr 125 for barn (u. 16 år), gratis for barn under 1 år (eller barn som sitter på fanget)

Klikk her for å kjøpe billetter.

OM RAVI:
I 1994 startet han bandet bandet Jaga Jazzist. I bandet spilte han i starten trompet og bidrog med vokal og rap, før han etterhvert overtok som keyboardist. Han var sentral i bandet og deltok på innspillingen av debutalbumet A livingroom hush i 2001, men sluttet like etter albumet var spilt inn. I 1999 ble han med som keyboardist i bandet Briskeby, men sluttet før bandet slo gjennom med debutalbumet Jeans for Onassis i 2000. Han har dessuten spilt keyboard i bandet The Jessica Fletchers (2002–2003).I 2003 var han med som rapper på Folk & Røveres album Bagateller og ble for alvor kjent gjennom sangen «Utadæsjælåplevelse» som ble en stor hit. Samme år begynte han å samarbeide med Anders Løvlie under navnet «Ravi og DJ Løv». Sammen har de gitt ut albumene Lekr butik i 2004 og Den nye arbæidsdagn i 2005. Singler fra albumene har vært «Dødsøt» (2004), «E-Ore» (2005), «Tsjeriåu» med De Månråus (The Monroes) (2005) og «Bitelit» med Treisi Men (2005). I 2006 ga han ut sitt første rene soloalbum Kjøpr Gitar og fikk Gammleng-prisen i klassen rap.Ravi har som kjennetegn at musikkvideoene er tekstet. Tekstingen blir gjort på «ravisk», det vil si etter ren norsk uttale uten doble konsonanter, stumme vokaler og lignende. Ravi fikk i 2004 Norsk Målungdoms dialektpris for sin gode bruk av Vestfoldsdialekt. Han var programleder for serien Landeplage på NRK fjernsynet i 2007, 2008 og 2009. Ravi var høsten 2010 programleder for X Factor sammen med Guri SolbergI 2011 var han programleder for Idol (TV-program) på TV2 og høsten 2012 var Ravi programleder for TV3s Småbruket. I 2017 kom han med nytt album – Disaora!

Dette prosjektet er en del av de lokale produksjonene for Den Kulturelle Skolesekken i Lillestrøm og arrangeres sammen med Lillestrøm kulturskole, område Sørum.