ALL MAKT – Nye Lillestrøm kommune – spesial

TV-kjendis, komiker, satiriker* og politisk ekspert- Eirik Bergesen (45) kommer til SørumFestivalens Rotary program Mandag 27.  jan kl 18.30 med foredraget/forestillingen: «All Makt – Nye Lillestrøm kommune –spesial».

Klikk her for å kjøpe billetter.

*Hver måned møtes flere av landets fremste satirikere på Teaterkjellern i Oslo for å tulle med aktuelle gjester og saker på «All Makt». Dette ledes av Eirik. Kan skreddersys til et bestemt tema og inkludere flere av de andre aktørene fra All Makt-scenen).

Politisk ekspert og satiriker Eirik Bergesen blir programleder på NRK P2 med programmet «All Makt».

Om Eirik Bergesen

Eirik Bergesen er politisk kommentator og satiriker. Eirik kommenterer ofte politikk på TV2 Nyhetskanalen, leder det månedlige satireshowet All Makt og skriver Opplysningskontoret.org. Han har også skrevet for blant andre Bård Tufte Johansen & Harald Eia, Are Kalvø, Anne-Kat, Lindmo, Otto Jespersen, Nytt på Nytt. Han er tidligere diplomat og jobbet i utenriksministerens sekretariat, på DC-ambassaden, EU-delegasjonen i Brüssel og tok aspirantkurset. Han har lang erfaring som konferansier og debattleder.