Operaball på Blaker Skanse

Bli med på en fortryllende opplevelse på vintervakre Blaker Skanse i januar. Forbered deg på et magisk operaball med musikk, dans og moro!! Arrangementet passer for alle som er interessert i klassisk musikk, opera, dans, eller for den som bare vil få et minne for livet!

Kommandantboligen på Blaker Skanse 25. januar kl 19:30 – 02:00. Inngang 400kr. Velkomstdrink er inkludert.

Klikk her for å kjøpe billetter.
(MERK: Billettene  til dette arrangementet selges via Tikkio, ikke TicketCo).

Inspirert av Oslo Operaball har Blaker Skanse nå også fått sitt eget operaball.  Operaballstyret, også kalt Operafantomene, gleder seg villt til å dele denne opplevelsen med dere!

Dresskoden er ikke streng – lang kjole og dress, og kanskje en maske, det holder lenge. Men har du lyst til å ta det helt ut med parykk, tiara og bling, så er det fullstendig lov.

Programmet inneholder mye klassisk musikk og opera, som jo navnet tilsier, men presenteres på en variert måte. Både som konsertform og som taffelmusikk og dansemusikk. Her skal man få nyte både musikken og selskapet man kommer med.

Som velkomsthilsen vil de besøkende oppleve et forrykende utendørs flammeshow av Henrik Bøe Larsen ifra Romeriksspillene, så vil de lokale Operafantomene åpne  Sørumfestivalen med en liten sceneoperakomedie. Cirka kl 20 vil Skuggsystrar ta over underholdningen hvor de løfter fram
musikken og livshistoriene til en håndfull kvinnelige komponister fra 1600-tallet til i dag.

Kvelden utarter seg videre med nydelig sang og musikk av far og datter, Richard og Emma Morgan, mens baren og kjøkkenet er åpent. Det vil danses inn i de sene nattetimer.

Champagne, vin, øl, og fingermat står på menyen.

Bli med på denne fortryllende opplevelsen på vintervakre Blaker Skanse i januar. Forbered deg på et magisk operaball med musikk, dans og moro!! Arrangementet passer for alle som er interessert i klassisk musikk, opera, dans, eller for den som bare vil få et minne
for livet!