Viseaften med Leo Leonhardsen

Lørdag 26. januar blir det gjenhør med den allsidige visetrubaduren Leo Leonardsen på Valstad Cafe.

Det er lenge siden Leo har vært i Sørum. De siste årene har han sunget på Grønland, i Finland, Tyskland, ja i alle de nordiske landene, gang på gang.
Vi som husker ham fra viseklubben på Sørumsand vet at hans poetiske hjerte er i Finnmark og i Norden. Og vi som har hørt hans siste CD-er vet at hans musikalske hjerte er vanskelig å få tak i. Han spenner fra argentinsk tango, via Mississippiblues og klassisk europeisk musikk til det urnordiske Bellman og Taube.

Selv om det ikke leses i medias kultursider, så er han på farten hele året – fra Sønderborg i Danmark til Nordkapp. Og hvis man følger ham, så kan man se at det er ikke mange opphold.

Når han nå kommer til Valstad Cafe, så vil vi få en intimkonsert hvor han forteller om sin reise i nordisk visesang, og vi vil nok også få smakebit fra hans greske repertoar. Han har også et gresk/svensk ensemble som følger ham på en del konserter.

Det som har formet ham er revy, teater, historiefortelling og dramatikk med musikalsk tonefølge på gitarene. Velkommen til en spennende nordisk reise i viser.

Inngang kr. 150,- (betales ved inngangen)

Arrangør : Stiftelsen Valstad Cafe i samarbeid med Folkeakademiet i Sørum