Stomperudmesterskap i vedkløyving

9. februar:  Finaler ved Extra i Lørenfalletlørdag 9. februar fra kl 1400.

Hensikten med arrangementet er å skaffe midler til å bevare Stomperudrennet i Sørum. Overskuddet fra arrangementet vil uavkortet bli gitt til Sørum Il som gave øremerket tiltraseutbedring til ski-/tur-/sykkelløype. Våre bidrag er medvirkendetil at det nå bygges løyper i Egneråsen.

Konkurransen går ut på å kåre vinneren i dame- og herreklassen i vedkløyving med øks. Publikum kan støtte arrangementet ved å sette kr. 200,- på den du tror vinner. Alle som tipper riktig får en premie til ca 400,-.

Øvrige aktiviteter
Også i år blir det kubbetipping og øksekast fra kl 10.00. Gratis kaffe og gløgg til alle frammøtte. Salg av pølser.

Tittelforsvarere:
Hanne Lystad, Ullensaker og Erik Lystad, Sørum.

Konkurranseregler:
Mesterskapet er åpent for alle, også utenbygds.
Nedre aldergrense 15 år.
En dame og en herreklasse.
Vernestøvler/ vernesko påbudt (Kan lånes av arrangør).

Hvem kløyver og pakker flestvedsekker
på 20 minutter (herrer) og 15 minutter (damer)?

Sekkestativ tillatt.

Kvalifiseringsrunder slik:
For å komme til finalen må man gjennom en kvalifisering. Her skal damene kløyve og fylle EN sekk med ved på tidog herrene TO sekker. De fem beste damene og herrene fra kvalifiseringen kommer til finalen som utfordrere til de regjerende mestrene. Ønsker du å prøve? Ta kontakt og avtal tid og sted for kvalifisering: Erik Lystad 916 34 840 eller Jan Ole Dahl 908 11 626.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Jan Ole Dahl påmobil 908 11 626 eller mail jo.dahl@online.no

Arrangør: Stomperudrennets venner og Sørum Idrettslag.